Houd er rekening mee dat we altijd onze klanttevredenheid en de tevredenheid van onze bezoekers centraal stellen. Misschien wilt u meer weten over onze Algemene Voorwaarden.

Haven van overnight reizen

Een haven van nachtreizen is een goede manier om door Nederland en Nederland te reizen. Het kan een zeer veilige manier van reizen, omdat je niet hoeft te worden bezorgd over uw bezittingen en het is volledig aan u wat te brengen naar uw bestemming.

Echter, vindt u misschien een aantal van de plaatsen die u wilt verkennen zeer aantrekkelijk en leuk om te bezoeken, dat is een geweldig idee voor uw vakantie. De beste manier om te reizen is met de bus en er zijn veel plaatsen in Nederland waar het mogelijk is om een taxi te nemen of een auto te huren en te genieten van dezelfde dingen als wanneer je in Nederland was geweest.

Je moet je erg comfortabel voelen bij ons en als je denkt dat dit een probleem is met onze site, laat het ons weten zodat we aan de slag kunnen om het te repareren. Dit is een ernstige zaak, we laten ons imago niet met zulke dingen bezoedeld worden en ondertussen zullen we enige verantwoordelijkheid nemen door ons beleid te veranderen.

Als u zich zorgen maakt over eventuele problemen die in het verleden bij ons aan de orde zijn gesteld, neem dan contact met ons op. Als u iemand aan de telefoon wilt spreken, u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen op 318 471 3200. We kijken ernaar uit om van u te horen.

Onze oprechte excuses voor elk misverstand dat u kan hebben. Als er een probleem is geweest en u denkt dat we ons niet verantwoordelijk gaan gedragen, of ons beleid niet volgen, of als u persoonlijk met iemand wilt praten, neem dan contact met ons op via e-mail aan: We hopen echt dat u net zo comfortabel zult zijn als wij met onze nieuwe site.